Turističke usluge

Opšte informacije

  • Mape Beograda mogu se naći na adresi www.planplus.rs
  • Generalne turističke informacije o Beogradu mogu se naći na adresi www.tob.rs.

Specijalne ponude smeštaja

Hotel Tulip Inn Putnik

Kao član „Golden Tulip Hospitality“ grupe, Hotel Tulip Inn Putnik Belgrade se nalazi u poslovnom centru Novog Beograda, samo 400 metara od obale Dunava, centra beogradskog noćnog života. Hotel je smešten na 10-ak minuta vožnje od istorijskog centra Beograda, 15 minuta od aerodroma „Nikola Tesla“ i tačno 3.5 km od Centra Sava.
www.tulipinnputnikbelgrade.com

Za sve goste učesnike IEEE konferencije Telfor 2013, hotel je ponudio posebne povoljnosti:

EUR 70 za noćenje u standardnoj jednokrevetnoj sobi;
EUR 80 za noćenje u standardnoj dvokrevetnoj sobi;
Doplata za Apartman EUR 30.

U ponuđene cene je uračunat PDV, doručak, WiFi Internet, hotelski parking i korišćenje Fitness i Spa centra.

Boravišna taksa u iznosu od 135 dinara dnevno po osobi  se posebno naplaćuje.

Za sva pitanja i/ili rezervacije možete kontaktirati Miloša Vidakovića – menadžera prodaje, mvidakovic@tulipinnputnikbelgrade.com, telefon +381 11 2259-812.

Hotel Adresa

Savremen dizajn, konkurentne cene i centralna lokacija u YBC - poslovnom centru Beograda,  sa odličnom vezom sa ostatkom grada, čine hotel Adresu idealnim mestom za poslovne putnike i gradske turiste.

Zahvaljujući jedinstvenom "Samo odmor" konceptu, Adresa nema svoj restoran. Ali...

Na raspolaganju vam je izbor restorana koji su deo poslovnog centra - od kojih većina može da vam servira obrok i u vašoj sobi. Prateći ovaj koncept, u centru možete pronaći i veliki izbor kafića i barova, u slučaju da želite da uživate u piću sa prijateljima ili kolegama. A u međuvremenu možete koristiti automat za piće i grickalice na recepciji.

U YUBC poslovnom centru možete pronaći i teretanu, banke, radnje i butike - sve što Vam je potrebno na nekoliko minuta hoda od Vaše sobe.
Sve sobe imaju 33 m² i opremljene su besplatnim Wi-Fi internetom, sefom, klima uređajem, LED TV-om sa internacionalnim TV kanalima, mini barom, aparatom za kafu i čaj, foteljama i stočićem, radnim stolom i kupatilom sa prostranom tuš kabinom i fenom za kosu.

Kontaktirajte nas i rezervišite prema cenovniku:

TIP SOBE PONEDELJAK-ČETVRTAK PETAK - NEDELJA
1 OSOBA 2 OSOBE 1 OSOBA 2 OSOBE
Dvokrevetna soba 55 EUR 60 EUR 45 EUR 49 EUR
Soba sa francuskim ležajem 55 EUR 60 EUR 45 EUR 49 EUR

Doručak je organizovan u restoranu Cactus od 8-11h i doplata je 5 eura po osobi.

Možemo Vam obezbediti i parking mesto ispred Adrese, po ceni od 5 eura po danu.

Telefoni: 011 311 0019 i 063 240 072 Ljiljana Dejanovic
e-mail: reservations@adresasuites.com
YUBC, Bul. Mihajla Pupina 10z/IV • Novi Beograd • Srbija
www.adresasuites.com

IN Hotel

IN Hotel je udaljen samo nekoliko stotina metara od SAVA centra u kome se održava Telekomunikacioni forum TELFOR 2013. IN Hotel je poznat po sjajnim ocenama koje mu daju njegovi gosti.
www.inhotel-belgrade.rs
 
U periodu od 25-28.11.2013 hotel nudi sledeće cene:

Standard Single Room 110 EUR
Standard Twin Room 120 EUR

Navedena cena sobe uključuje internacionalni doručak, korišćenje interneta u sobi, korišćenje WI-FI interneta u javnim prostorima hotela, PDV, korišćenje biznis centra, parking mesto i korišćenje saune, teretane, hidromasažne kade i prostorije za odmor u hotelskom SPA centru.

Boravišna taksa u iznosu od 1,40 eura dnevno po osobi nije uključena u navedenu cenu sobe i podleže promeni.

Rezervacije moraju biti garantovane brojem kreditne kartica sa datumom isteka važnosti.

Otkazni rok za rezervacije je do 11 sati dan pre najavljenog dolaska gosta. U suprotnom hotel ima pravo naplate u visini jednog nocenja.

Cena transfera od aerodroma do hotela iznosi 10 eur. Cena je po osobi u jednom pravcu.

Placanje mozete izvrsiti gotovinski u dinarskoj protivvrednosti po kursu NBS vazecem na dan placanja ili platnim karticama (American Express, Visa, Master, Diners).

Hotel Hyatt

“Hotel Hyatt Regency Beograd, luksuzni hotel od pet zvezdica, svojom izuzetnom arhitekturom i ambijentom, sinonim je za eleganciju, jednostavnost i autentičnost.

Pozicioniran je u srcu Novog Beograda, petnaest minuta od aerodroma, a nedaleko od centra grada i Sava Centra. U svojoj ponudi ima 302 komforne i dobro opremljene sobe. U samom lobiju hotela Hyatt Regency Beograd nalaze se Metroplitan Grill restoran, Tea House i The Bar u kojima gosti mogu da uživaju u lokalnim i internacionalnim specijalitetima, kao i u izvanrednoj ponudi  dezerata i koktela. Klub Olympus fitnes i spa centar smešten je u mirnom delu donjeg lobija i u svojoj ponudi nudi: teretanu, bazen, đakuzi, saunu i različite vrste masaža. Hotel Hyatt Regency Beograd takođe obezbeđuje i usluge banket i ketering servisa, u prelepoj Kristalnoj Dvorani ili nekoj od svojih osam sala za sastanke i konferencije.

Za sve goste učesnike IEEE konferencije Telfor 2013, za period od 25-28 novembra 2013. godine hotel Hyatt Regency Beograd nudi:

Standardna soba EUR 130

Navedena cena odnosi se na cenu noćenja za jednu osobu i uključuje doručak i internet, ali ne uključuje turističku taksu (RSD 135 po noći, po osobi) i PDV (8%).  Doplata za drugu osobu u sobi iznosi 25 EUR po noći.

Broj soba koje će se prodavati po ovoj specijalnoj ponudi je limitiran. Rezervacije po promotivnim cenama su moguće u zavisnosti od raspoloživosti soba koje su izdvojene za prodaju. Rezervacije moraju biti garantovane dostavljanjem detalja kreditne kartice. Zahtev za rezervacije možete poslati na reserve.hrbelgrade@hyatt.com. Molimo Vas da se tom prilikom pozovete na kod TF13 kako bismo Vam omogućili povlašćene cene.